Naar inhoud springen

Ben Knapen

Van Wikiquote

Veurblaad, Recènte verangeringe, Alle Artiekele, De Kaffee, Zandjbak, Hölp, Willekäörige pazjena, Aanmelle veur Wikiquote, Gebroekersportaol, Spellingshölp


Deze persoon is 'ne Nederlänjer (NLD)

Ben Knapen (2010)
  • Nederlandjs: Veel internet is niets anders dan dom gedram en digitaal narcisme. De acceptatie, ja omarming van dit deel van de internetrevolutie is geschied door een coalitie die bestaat uit vulgair-marxisten van het egalitarisme en uit hogepriesters van de vrije markt. Ze hebben elkaar gevonden in een alles-is-gratis, alles-is-van-iedereen cultus en in een orgie van collectief non-conformisme. Internet heeft de publieke ruimte met een saus van hufterigheid overgoten.
    • Limbörgs: E good deil van 't internèt is nieks wie dóm doordujen en digitaal narcissisme. De aannaam, je ómherveling, van dit deil vanne internètrivveluusje is kómme door 'n ko-alliesje die besteit oet gedrepsmarxiste van 't egalitarisme en oet hoeagpestoears vanne vriej mert. Die höbben einanger vónjen in 'ne cultus van al-veur-nieks en al-veur-eder, en in 'n orgie van kollektief zich neet aanpasse. Internèt haet 'ne saus van horketigheid euvere peblieke ruumdje haer gesjödj.