Johannes Warnardus Bilders

Van Wikiquote
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Veurblaad, Recènte verangeringe, Alle Artiekele, De Kaffee, Zandjbak, Hölp, Willekäörige pazjena, Aanmelle veur Wikiquote, Gebroekersportaol, Spellingshölp


Deze persoon is 'ne Nederlänjer (NLD)

Johannes Warnardus Bilders
  • Nederlandjs: Ik heb den gehelen dag hart gewerkt, zoo dat ik erg moede ben gisteren had ik de schets van t kasteel op t doek gebracht en vandaag heb ik de gehelen dag aan de lucht geschildert, ik heb de compositie nog eenvoudiger gemaakt door de vischkaar weg te laten de lucht is in de geest van t Swartzwald, maar nog veel sterker en droeviger, ik hoop de menschen te laten zien hoe schoon, hoe diep poetisch het kasteel bij Vorden is, of kan zijn.
    • Limbörgs: Ich höb de gansen daag hel gewirk, det ich hieël bön. Gister haw ich de sjets van 't kestieël op 't dook gezatj en vandaag höb ich de gansen daag zitte te sjiljeren ane lóch; ich höb de samestèlling nag eiveljiger gemaak dore vèsker eweg te laote. De lóch is inne geis van 't Zwartwaad, meh nag väöl sterker en bedreugdjer; ich haop de luuj te wieze wie sjoean, wie dichterlik 't kestieël bie Vorden is of kan zeen.