Theo van Doesburg

Van Wikiquote

Veurblaad, Recènte verangeringe, Alle Artiekele, De Kaffee, Zandjbak, Hölp, Willekäörige pazjena, Aanmelle veur Wikiquote, Gebroekersportaol, Spellingshölp


Deze persoon is 'ne Nederlänjer (NLD)

Theo van Doesburg
  • Nederlandjs: Wat is alles in de natuur toch wonderlijk in harmonie. En dan te bedenken, dat God de kunst gezonden heeft om als een blijde boodschap hiervan getuigenis af te leggen. Geen andere roeping heeft de kunstenaar en indien hij ook al een anderen bedoeling met zijn werk beoogt, hij zal God niet welgevallig zijn. Zoo is 't. Kijk vriend de harmonie, de Harmonie van al wat leeft, de harmonie van al wat leeft en de zelf daarbij. zie vriend dat leer je hier kennen.
    • Limbörgs: Waat is al inne netuur zoea wónjerlik in hermenie. En bedink dan det God de kóns gesjik haet veur wie e bliej besjied daovan getugenis aaf te ligke. Gèn anger roping haet de kónstenieër en wen d'r ouch al 'n anger meining in 't oug haet veur zie werk, zal d'r nanneet God waalgevellig zeen. Zoea is 't. Kiek, vrundj, hermenie, de Hermenie van al waat laef, de hermenie van al waat laef en 't zelf-zeen daobie. Zuuch, vrundj, det lieërs te-n hie kinne.